Psycholoog Deventer

Heb je het gevoel dat je vastzit en weet je niet hoe je dit moet oplossen? Wordt er geconfronteerd met je eigen grenzen? Of word je tegen je wil in te veel loyaal, waardoor je te veel tijdsdruk ervaart? Dit kan overweldigend voelen en het idee geven dat je alleen maar bezig bent om anderen te behagen. Psycholoog Deventer helpt jou om autonomie te ontwikkelen en in contact te komen met wat jij werkelijk wilt.

Vaak is het feit dat je veel in gedachten zit een belemmering voor intuïtief denken. Je handelt niet vanuit gevoel en merkt aan alles dat er meer ruimte voor jezelf nodig is. Het is moeilijk voor jou om dit kenbaar te maken. Voorkom dat je steeds over je grenzen blijft gaan en steeds weer in dezelfde val trapt. Maak gebruik van de individuele coaching en therapie die ik bied.

De hulp van Psycholoog Deventer is op vele gebieden toepasbaar

Laat mij jou helpen bij het formuleren van bevrijdende perspectieven. Mijn benadering is duidelijk en ik bied heldere, fundamentele inzichten. Door middel van verschillende thema’s kan mijn hulp op veel gebieden worden toegepast. Ik heb succesvol gewerkt met de volgende thema’s:

Zodra we beginnen, zal jouw worsteling, vraag of probleem zichtbaar worden. We zullen dit bij Psycholoog Deventer gebruiken om een duidelijk doel te formuleren waar we naartoe werken.

Coaching en therapie in Deventer

Ik begeleid je bij het ontdekken van oude patronen, gedachten en ideeën die niet meer werken. Ik let op je woorden, maar ook op wat er met je lichaam gebeurt. Samen zullen we ontdekken welke beweging jou bevrijdt en nieuwe perspectieven en hulpmiddelen formuleren die je helpen om je doel te bereiken.

We werken aan het contact maken met je gevoel. Waarom voel je wat je voelt? Of waarom voel je juist niets? Het begrijpen van oude emoties helpt je om te interpreteren wat je nu voelt en hoe ermee om te gaan. Vanuit oude patronen of pijn zullen we helende bewegingen creëren, bronnen van kracht vinden.

Veelvoorkomende vragen waarmee mensen worstelen zijn:

  • Hoe creëer ik meer ruimte voor echt belangrijke zaken?
  • Wat moet ik doen met mijn vastgelopen carrière?
  • Hoe geef ik betekenis aan het leven?
  • Hoe voorkom ik dat ik steeds overvraagd word en in dezelfde val trap?
  • Hoe kan ik effectiever communiceren?
  • Het creëren van ruimte voor jezelf

Je authenticiteit ontwikkelen wordt mogelijk gemaakt door middel van mijn effectieve begeleiding. Samen gaan we ontdekken wat jij echt wilt en hoe je meer ruimte voor jezelf kunt opeisen. Hierdoor verruim je je eigen kijk op jezelf en word je de beste versie van jezelf. Het is belangrijk om te leren nee te zeggen en onbewuste, oude patronen te doorbreken.

Wanneer jij beseft dat het voelen jou verder brengt, is de eerste stap gezet. Na mijn coaching en therapie zul je je vrijer en autonomer voelen en weten hoe je meer positieve invulling aan je leven kunt geven. Voorkom oververmoeidheid of een burn-out en neem contact met mij op.

Individuele begeleiding

Bij coaching brengen we in kaart wat jij nu en in de toekomst kunt doen. Samen kijken we naar de oorsprong van jouw gedrag en hoe we belemmerende patronen kunnen doorbreken. Als mens zijn we gewoontedieren. Daardoor handelen we vaak vanuit oude patronen en ideeën, zelfs als ze ons niet ten goede komen.

Met coaching en individuele begeleiding help ik je om jouw blinde vlekken te herkennen en deze om te zetten naar nieuwe perspectieven. Zo krijg jij weer controle over je leven terug en kun je valkuilen overwinnen. Laten we samen bekijken op welke manier ik jou het beste kan helpen om bewustzijn te vergroten en grip te krijgen op:

  • Onderdrukte emoties
  • Verwarring
  • Loyaliteit
  • Coping (omgaan met problemen)

Neem contact op
Spreekt mijn manier van werken jou aan? Neem dan contact met mij op om de grip op je leven weer terug te krijgen.